Thursday, June 18, 2015

HAO’s repurposed Wood Shed mimics Taiwan’s forest landscape

HAO, Jens Holm, Holm Architecture Office, Wood Shed, Wood Shed Taiwan, Wood Shed by HAO, Taiwan, Alishan, forest inspired architecture, wooden louvers, solar shades, natural ventilation, natural daylighting, polycarbonate, rainwater catchment, solar panels, adaptive reuse HAO, Jens Holm, Holm Architecture Office, Wood Shed, Wood Shed Taiwan, Wood Shed by HAO, Taiwan, Alishan, forest inspired architecture, wooden louvers, solar shades, natural ventilation, natural daylighting, polycarbonate, rainwater catchment, solar panels, adaptive reuse HAO, Jens Holm, Holm Architecture Office, Wood Shed, Wood Shed Taiwan, Wood Shed by HAO, Taiwan, Alishan, forest inspired architecture, wooden louvers, solar shades, natural ventilation, natural daylighting, polycarbonate, rainwater catchment, solar panels, adaptive reuse HAO, Jens Holm, Holm Architecture Office, Wood Shed, Wood Shed Taiwan, Wood Shed by HAO, Taiwan, Alishan, forest inspired architecture, wooden louvers, solar shades, natural ventilation, natural daylighting, polycarbonate, rainwater catchment, solar panels, adaptive reuse HAO, Jens Holm, Holm Architecture Office, Wood Shed, Wood Shed Taiwan, Wood Shed by HAO, Taiwan, Alishan, forest inspired architecture, wooden louvers, solar shades, natural ventilation, natural daylighting, polycarbonate, rainwater catchment, solar panels, adaptive reuse HAO, Jens Holm, Holm Architecture Office, Wood Shed, Wood Shed Taiwan, Wood Shed by HAO, Taiwan, Alishan, forest inspired architecture, wooden louvers, solar shades, natural ventilation, natural daylighting, polycarbonate, rainwater catchment, solar panels, adaptive reuse HAO, Jens Holm, Holm Architecture Office, Wood Shed, Wood Shed Taiwan, Wood Shed by HAO, Taiwan, Alishan, forest inspired architecture, wooden louvers, solar shades, natural ventilation, natural daylighting, polycarbonate, rainwater catchment, solar panels, adaptive reuse HAO, Jens Holm, Holm Architecture Office, Wood Shed, Wood Shed Taiwan, Wood Shed by HAO, Taiwan, Alishan, forest inspired architecture, wooden louvers, solar shades, natural ventilation, natural daylighting, polycarbonate, rainwater catchment, solar panels, adaptive reuse HAO, Jens Holm, Holm Architecture Office, Wood Shed, Wood Shed Taiwan, Wood Shed by HAO, Taiwan, Alishan, forest inspired architecture, wooden louvers, solar shades, natural ventilation, natural daylighting, polycarbonate, rainwater catchment, solar panels, adaptive reuse HAO, Jens Holm, Holm Architecture Office, Wood Shed, Wood Shed Taiwan, Wood Shed by HAO, Taiwan, Alishan, forest inspired architecture, wooden louvers, solar shades, natural ventilation, natural daylighting, polycarbonate, rainwater catchment, solar panels, adaptive reuse HAO, Jens Holm, Holm Architecture Office, Wood Shed, Wood Shed Taiwan, Wood Shed by HAO, Taiwan, Alishan, forest inspired architecture, wooden louvers, solar shades, natural ventilation, natural daylighting, polycarbonate, rainwater catchment, solar panels, adaptive reuse HAO, Jens Holm, Holm Architecture Office, Wood Shed, Wood Shed Taiwan, Wood Shed by HAO, Taiwan, Alishan, forest inspired architecture, wooden louvers, solar shades, natural ventilation, natural daylighting, polycarbonate, rainwater catchment, solar panels, adaptive reuse HAO, Jens Holm, Holm Architecture Office, Wood Shed, Wood Shed Taiwan, Wood Shed by HAO, Taiwan, Alishan, forest inspired architecture, wooden louvers, solar shades, natural ventilation, natural daylighting, polycarbonate, rainwater catchment, solar panels, adaptive reuse HAO, Jens Holm, Holm Architecture Office, Wood Shed, Wood Shed Taiwan, Wood Shed by HAO, Taiwan, Alishan, forest inspired architecture, wooden louvers, solar shades, natural ventilation, natural daylighting, polycarbonate, rainwater catchment, solar panels, adaptive reuse

Read the rest of HAO’s repurposed Wood Shed mimics Taiwan’s forest landscape


Permalink | Add to del.icio.us | digg
Post tags: adaptive reuse, Alishan, forest inspired architecture, HAO, Holm Architecture Office, Jens Holm, natural daylighting, natural ventilation, polycarbonate, rainwater catchment, solar panels, solar shades, Taiwan, wood shed, Wood Shed by HAO, Wood Shed Taiwan, wooden louvers


Barganier Masonry T2 Tumblr Feed via http://inhabitat.com/haos-repurposed-wood-shed-mimics-taiwans-forest-landscape/
Barganier Masonry via http://barganiermasonry.tumblr.com/post/121836622129

No comments:

Post a Comment